Utro sex and sex

Utro sex and sex For mange vil grensa gå et helt bestemt sted, skriver Bente Træen. SEX ETTER UTROSKAP: Ifølge ekspertene er det fullt mulig å ha sex igjen etter utroskap, det bare ikke nødvendigvis det første som blir fikset i. For utroskap handler sjelden om bare sex. Som regel er det andre behov man søker dekt av en annen, som nærhet, oppmerksomhet og. Det finnes en rekke årsaker til hvorfor folk er utro, men følelsene de har Ofte skjer det utroskap på grunn av et hormonell styrt ønske om sex.

Hun mente jo at utroskap gjelder bare hvis du har sex med enn fra det andre kjønnet. Eg mener at sex er sex og det er utroskap UANSETT om det er med dame. SEX ETTER UTROSKAP: Ifølge ekspertene er det fullt mulig å ha sex igjen etter utroskap, det bare ikke nødvendigvis det første som blir fikset i.

Det er visst slik blant mange at de tror menn som er utro, er utro fordi de ikke får sex hjemme med kona/samboeren, og/eller at de er ulykkelige.

For mange vil grensa gå et helt bestemt sted, skriver Bente Træen. Det er visst slik blant mange at de tror menn som er utro, er utro fordi de ikke får sex hjemme med kona/samboeren, og/eller at de er ulykkelige. Hun mente jo at utroskap gjelder bare hvis du har sex med enn fra det andre kjønnet. Eg mener at sex er sex og det er utroskap UANSETT om det er med dame.

sex med samme kjønn... utroskap eller ei?

Utro sex and sex Så er jeg jo med. Sign In Sign Up. Da føler den andre famen at det nesten ikke er utroskap. Jeg elsker mannen min, men jeg elsker også sexen jeg har med denne andre mannen. Og hun brydde seg nevneverdig.

Hvor mange er utro?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail